Feesten en Partijen

Wij bieden voor groepen, bruiloften, verjaardagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, feestjes en andere gezelschappen diverse mogelijkheden. Graag denken wij met u mee. Geef allergieën of voedselintoleranties vooraf aan ons door zodat wij hier goed rekening mee kunnen houden. Kijk hieronder voor de diverse mogelijkheden.

Tapasmenu vanaf 2 personen (ook voor groepen)

Wij hebben verrukkelijke tapas verrassingsmenu’s met een mix van typische Latijns-Amerikaanse gerechten (vlees, vis en vegetarisch). Wij bieden u een 2-gangen tapasmenu of een 3-gangen tapasmenu (inclusief dessert), zelfs vanaf 2 personen maar ook voor groepen. Geef allergieën of voedselintoleranties vooraf aan ons door zodat wij hier goed rekening mee kunnen houden.

  • 2-gangen tapasmenu 28,95 p.p.
  • 3-gangen tapasmenu 33,95 p.p.

Groepsmenu vanaf 8 personen

We hebben een aantrekkelijk en voordelig groepsmenu. Een groepsmenu kunt u vooraf met ons afspreken, maar kan ook ter plaatse nog verzorgd worden.

  • 1ste gang: Plato Revolutie: een schaal van diverse tapashapjes (combinatie van vlees, vis en vegetarisch).
  • 2de gang: vlees, vis of vegetarisch (8 opties totaal).
  • 3de gang: grand dessert, waarin u de diverse nagerechten kunt proeven.

Het 3-gangenmenu kost € 38,95. Heeft u interesse in ons tapasmenu, kijk dan hieronder. Geef allergieën of voedselintoleranties vooraf aan ons door zodat wij hier goed rekening mee kunnen houden.

Bruiloften of andere feesten

Wij hebben door de jaren heen ruime ervaring opgebouwd met het organiseren van grote feesten en bruiloften. In overleg kunnen wij een goed aanbod leveren wat aansluit bij u wensen en wij denken daarin graag met u mee. Kom gerust langs of stuur een mail om te informeren naar de mogelijkheden.