Nieuws

Wij zijn weer geopend!

Na een kleine verbouwing zijn wij vandaag (3 februari 2023) weer geopend om onze gasten met veel plezier te kunnen ontvangen!

Restaurant & Cocktailbar ‘De Revolutie’ gesloten van 30 januari t.m 2 februari 2023

Van maandag 30 januari tot en met donderdag 2 februari 2023 is Restaurant & Cocktailbar ‘De Revolutie’ gesloten vanwege verbouwingswerkzaamheden. Vanaf vrijdag 3 februari zijn jullie weer van harte welkom in ons restaurant! Onze reserveringsmail wordt in deze dagen wel bijgehouden. Ons e-mail adres is: reserveren@derevolutiezutphen.nl.

Update 29-7: telefoonstoring is verholpen!

We zijn weer gewoon bereikbaar via telefoon en reserveringsbutton website.

Telefoonstoring 28 en 29 juli

Let op: 28-7 en 29-7 slecht telefonisch bereikbaar ivm internet/telefoonstoring, reserveringsmail (via website) komt wel binnen. Telefonisch zijn wij tijdelijk te bereiken op 0683406744. Excuses voor het ongemak!

Lunchen bij Restaurant & Cocktailbar De Revolutie

Vanaf nu bent u weer van harte welkom bij Restaurant & Cocktailbar De Revolutie om te komen lunchen. U kunt bij ons terecht voor koude en warme lunchgerechten. Wij zijn alle dagen van de week geopend voor de lunch behalve op donderdag, dan kunt u alleen bij ons dineren in verband met de markt.

Update 11 maart 2022: 7 dagen per week weer geopend

De deuren zijn weer alle dagen open voor iedereen (geen QR meer). We staan 7 dagen per week voor u klaar (ma-do: 16.30-24u, vr: 16.30 – 1.30, za: 11-1.30 en zo: 12-24u). Afhaal gaat door, bezorgen is gestopt. Lunch in het weekend en weer heel veel cocktails in het aanbod om van te genieten, hasta luego!

Restaurant & Cocktailbar ‘De Revolutie’; chef-kok aan zet

Al jaren droomt chef-kok Mimi Sindy van een eigen zaak. In de horecazaak waar hij elf jaar geleden begon en waar hij al vanaf de opening de keuken runt, zag hij een kans die hij niet mocht laten liggen. Per 1 juli neemt hij ‘De Revolutie’ officieel over en dat wordt natuurlijk groots gevierd. Vrees niet, ‘De Revolutie’ blijft als vanouds het sfeervolste Cubaanse restaurant van Zutphen. Terug naar de roots met heerlijke cocktails, salsa-avonden en uiteraard de Latijns- Amerikaanse kaart.

Wist u dat:

  • De Revolutie ook leerlingen opleidt in de bediening en keuken
  • Heel veel lekker cocktails heeft met daarbij veel alcoholvrije cocktails?