Vacature leidinggevende bediening

Bekijk hieronder de vacature. Bent u enthousiast geworden? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar ons toe.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker bediening met leidinggevende kwaliteiten.

Wat zoeken wij

Om ons team uit te breiden, zoeken wij naar een ervaren kracht in de bediening die leiding kan geven, of iemand die de ambitie heeft om door te groeien naar een leidinggevende rol.

Als leidinggevende in de bediening ben je een veelzijdige teamspeler.
Je verwelkomt onze gasten en zorgt er samen met jouw collega’s voor dat ze niets tekortkomen en zich direct thuis voelen.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel collega’s als gasten.
Soms betekent dit dat je moet puzzelen met de zitplaatsen en klachten moet afhandelen, maar het omvat ook het maken van roosters, trainen van nieuwe medewerkers, het begeleiden van stagiairs en het bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons team.

Wij verwachten dat je vriendelijk bent tegenover onze gasten, leergierig, flexibel en stressbestendig, met oog voor het team. Het kan hectisch zijn tijdens drukke periodes, maar samen kunnen wij elke uitdaging aanpakken.

Wat bieden wij

Wij bieden een fulltime contract voor 28 tot 32 uur (meer of minder uren is bespreekbaar) en het salaris is marktconform. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar, vakantiegeld, personeelseten, overuren worden uitbetaald en een drankje van de zaak om je werkdag goed af te sluiten. Hier hoort onregelmatigheid bij maar ook vrije dagen gaan in goed overleg; hier komen wij altijd wel uit.

Je werkt in een hecht team met passie voor het vak. Er is veel gezelligheid met collega’s, ook buiten het werk om. Daarbij voldoende groei- en leermogelijkheden; je kan dit grotendeels zelf sturen zodat jij doet waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Ben jij enthousiast geworden en kun jij niet wachten om kennis met ons te maken? Dan zien wij graag jouw CV en een korte motivatie tegemoet! Even bellen of langskomen is ook helemaal goed.

Nu reserveren