Groepen

Wij bieden voor groepen, bruiloften, verjaardagen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, feestjes en andere gezelschappen diverse mogelijkheden. Bekijk ze hieronder.

Groepsacitiviteiten

Cocktailworkshop bij De Revolutie

U kunt natuurlijk ook nog een cocktailworkshop bij ons doen, welke op een interactieve manier gegeven wordt.

Spellen

Graag attenderen wij u op TB events, een leuk bedrijf wat allerlei uitjes in spelvorm organiseert in samenwerking met De Revolutie, geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familie uitjes enz. Ook nieuwsgierig, kijk dan even op hun website.

Cuban High Tea

Wilt u graag een high tea met op Cuba geïnspireerde hapjes (hartig en zoet), informeer dan naar de mogelijkheden want het is om te smullen.

Actieve uitjes

Zin in een actief, kijk dan even op Uniekeuitjes.nl, waarbij je dag kan starten, onderbreken of eindigen met een hapje & drankje bij De Revolutie.

Latin dance

Wilt u graag een onvergetelijk dag uit? Klik dan hier om een Latin dansworkshop te regelen bij SalsaShakers, gevolgd door een heerlijk diner bij de Revolutie.

En als u graag een en ander wil combineren, denken wij graag actief met u mee.

Feesten en partijen

Tapasmenu vanaf 2 personen (ook voor groepen)

Wij hebben verrukkelijke tapas verrassingsmenu’s met een mix van typische Latijns-Amerikaanse gerechten (vlees, vis en vegetarisch). Wij bieden u een 2-gangen tapasmenu of een 3-gangen tapasmenu (inclusief dessert), zelfs vanaf 2 personen maar ook voor groepen. Geef allergieën of voedselintoleranties vooraf aan ons door zodat wij hier goed rekening mee kunnen houden.

  • 2-gangen tapasmenu 32,- p.p.
  • 3-gangen tapasmenu 38,- p.p.
 
Klik hier voor onze tapaskaart

Groepsmenu

We hebben een aantrekkelijk en voordelig groepsmenu. Een groepsmenu kunt u vooraf met ons afspreken, maar kan ook ter plaatse nog verzorgd worden.

  • 1ste gang: Plato Revolutie: een schaal van diverse tapashapjes (combinatie van vlees, vis en vegetarisch).
  • 2de gang: vlees, vis of vegetarisch (8 opties totaal).
  • 3de gang: grand dessert, waarin u de diverse nagerechten kunt proeven.

Het 3-gangenmenu kost € 43,- p.p.

Bruiloften of andere feesten

Wij hebben door de jaren heen ruime ervaring opgebouwd met het organiseren van grote feesten en bruiloften. In overleg kunnen wij een goed aanbod leveren wat aansluit bij u wensen en wij denken daarin graag met u mee. Kom gerust langs of stuur een mail om te informeren naar de mogelijkheden.

Nu reserveren