Vacature zelfstandig werkende kok

Bekijk hieronder de vacature. Bent u enthousiast geworden? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar ons toe.

Vacature zelfstandig werkende kok

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kracht in de keuken.

Wat zoeken wij in een zelfstandig werkende kok?

Een zelfstandig werkende kok met interesse in de Latijns Amerikaanse keuken, die nieuwsgierig is naar nieuwe smaken. We verwachten dat je leerbaar bent,  en je rol pakt in het team.

Als zelfstandig werkende kok neem je plaats aan de warme kant. We nemen je mee in de smaken van de Latijns Amerikaanse keuken, waarmee je onze gasten keer op keer blij kan maken. Er wordt veel zelf gemaakt, veel geproefd en nieuwe ideeën horen we graag!

Wat bieden wij

Je kan bij ons parttime of fulltime werken en het salaris is marktconform.
Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar, vakantiegeld, personeelseten, overuren worden uitbetaald en een drankje van de zaak om je werkdag goed af te sluiten. Hier hoort onregelmatigheid bij maar ook vrije dagen gaan in goed overleg; hier komen we altijd wel uit.

Je werkt in een hecht team met passie voor het vak. Er is veel gezelligheid met collega’s, ook buiten het werk om. Daarbij voldoende groei- en leermogelijkheden; je kan dit grotendeels zelf sturen zodat jij doet waar jouw hart sneller van gaat kloppen (bijv. bestellingen doen, leerlingen begeleiden, receptuur ontwikkelen).

Ben jij enthousiast geworden en kun jij niet wachten om kennis met ons te maken? Dan zien wij graag jouw CV en een korte motivatie tegemoet! Even bellen of langskomen is ook helemaal goed.

Nu reserveren